Teren intravilan de vanzare in Bulz-Judetul Bihor

 • 117,000 €
Promovat Vânzări
Bulz, Bihor, 417110, România
Promovat

Teren intravilan de vanzare in Bulz-Judetul Bihor

Bulz, Bihor, 417110, România
 • 117,000 €

Prezentare generală

 • Etaj

Descriere

Prestige Imobiliare va propune spre vanzare:

Teren intravilan in Bulz-Judetul Bihor.

Parcela de 4719 mp este situata pe un teren cu o suprafata totala de 9438 mp cu front stradal de 14,74 ml in apropiere de centrul comunei, cu o notorietate buna in cadrul localitatii, in vecinatatea drumului judetean 108 k care face legatura intre localitatea Bulz cu drului european E60.

Utilitatile de care dispune sunt apa, canalizare de la reteaua comunei si curent electric, iar strada urmeaza a fi asfaltata.

Terenul este dispus intr-o zona rezidentiala iar vecinatatile proprietati sunt case unifamiliale, terenuri libere, iar o latura a terenului se afla chiar la poalele padurii fiind o zona potrivita pentru destinatia care este propusa. Totodata pe acesta exista o balta care poate fi amenajata pentru pesti, rate, etc.

Forma terenului este una rectangulara in usor panta, fara denivelari semnificative, astfel avand avantajul de o priveliste asupra satului si dealurilor din zona.

Pe acest teren exista un proiect aprobat pentru construirea unei pensiuni in regim P+M avand in total 4 camere, fiecare cu baie proprie la etaj, iar la parter hol, living si loc de luat masa, grupuri sanitare, bucatarie, depozit. Cladirea propusa va avea o suprafata construita de 107,24 mp si o suprafata desfasurata de 214,48 mp.

Proiectul beneficiaza de finantare prin AFIR cu suma de 74.493 euro fara TVA eligibil cu termen de finalizare 10.04.2023. Proiectul are autorizatie de construire si avizele necesare pentru demararea proiectului.

Pretul terenului este de 24.8 euro/mp care aduce totalul la 117 000 euro usor negociabil, iar pretul proiectului este 25.000 euro.

Se vinde si impreuna cu o parcela geamana (4719 mp) care nu are proiect la 24 euro/mp care aduce totalul la 226,512 Euro.

Agentia nu percepe comision de vanzare cumparatorului.

Detalii

Updated on iunie 24, 2022 la 6:22 pm
 • ID-ul proprietății: PI14090
 • Preț: 117,000 €
 • Tip imobil: Terenuri
 • Status imobil: Vânzări
 • Suprafață teren: 9438

Calculator

pe lună
 • Principal & Interest
 • Property Tax
%

Anunțuri similare

Compare listings

Comparaţie
prestadm
 • prestadm

Înainte să fi lucrat în sectorul imobiliar, membrii echipei noastre au activat și în alte domenii. Experiența dobândită în anteprenoriat, în domeniul serviciilor sau în vânzări și marketing se adaugă competențelor imobiliare și ne întărește convingerea că putem contribui la creșterea gradului de profesionalism în domeniu. Toți suntem pasionați de domeniul imobiliar fără excepție, fără îndoială ! Acest lucru ne-a adus împreună, dar ceea ce ne unește este dorința comună de a face lucrurile altfel, de a arată că interesul clienților primează și de a schimbă percepția asupra pieței de servicii imobiliare .   

Pasiunea noastră face ca serviciile noastre să se bazeze pe valori concrete, pe corectitudine și profesionalism, respect și seriozitate față de client, pentru care ne dorim în primul rând să fim un partener de încredere, un consilier avizat, un prieten.

Fiecare client este unic! Noi încercăm să găsim întotdeauna soluții, pentru că știm: ”un client mulțumit este cea mai bună promovare pentru noi” !