Servicii

hand prestige
Administrare Imobil
Prin serviciul de administrare, agenția preia toate sarcinile proprietarilor în ceea ce privește administrarea imobilului.
home insurance
Asigurare Imobiliară
Optând pentru asigurarea imobilelor, vei avea certitudinea că, îndiferent de riscurile la care acestea sunt expuse...
certificate
Certificat energetic
Certificatul energetic este un document ce cuprinde informații referitoare la eficiența unei clădiri din punct de vedere energetic...
house
Evaluare Imobiliară
Procesul prin care sunt evaluate imobilele este cel care pune în aplicare raționamentul profesional pe care îl deține expertul evaluator...
real estate agency
Intermediere Imobiliară
Intermedierea este un serviciu oferit de către agenția imobiliară în interesul beneficiarilor care intenționează să tranzacționeze pe piața imobiliară.
consultanta financiara
Consultanţă financiară
Prin intermediul partenerilor noștrii din domeniul bancar îți oferim soluția potrivită de finanțare în vederea modernizării, construirii sau cumpărării de imobile...

Recenzii clienti

Recomand cu incredere! Super prompti si seriosi.va multumesc pentru tot!
de Elisa Elias
Multumim pt ajutorul dvs. Colaborare excelenta!
de Monica Pavel
Agenti bine instruiti cu oferte variate , avand raspuns la orice solicitare.
de Vlad D

Ultimele noutati

Compare listings

Comparaţie

Înainte să fi lucrat în sectorul imobiliar, membrii echipei noastre au activat și în alte domenii. Experiența dobândită în anteprenoriat, în domeniul serviciilor sau în vânzări și marketing se adaugă competențelor imobiliare și ne întărește convingerea că putem contribui la creșterea gradului de profesionalism în domeniu. Toți suntem pasionați de domeniul imobiliar fără excepție, fără îndoială ! Acest lucru ne-a adus împreună, dar ceea ce ne unește este dorința comună de a face lucrurile altfel, de a arată că interesul clienților primează și de a schimbă percepția asupra pieței de servicii imobiliare .   

Pasiunea noastră face ca serviciile noastre să se bazeze pe valori concrete, pe corectitudine și profesionalism, respect și seriozitate față de client, pentru care ne dorim în primul rând să fim un partener de încredere, un consilier avizat, un prieten.

Fiecare client este unic! Noi încercăm să găsim întotdeauna soluții, pentru că știm: ”un client mulțumit este cea mai bună promovare pentru noi” !