Intermediere imobiliară

Intermedierea este un serviciu oferit de către agenția imobiliară în interesul beneficiarilor care intenționează să tranzactioneze pe piața imobiliară .

Reprezentarea oferită de către agenția Prestige Inc prezintă următoarele avantaje:

întocmirea unui profil al imobilului de către un agent

stabilirea unui program de vizionare a imobilului

promovarea imobilului prin mijloacele adecvate de marketing

reprezentarea interesului beneficiarului în mod profesional în relația cu terțe persoane

asistență oferită în vederea obținerilor și întocmirii de acte necesare tranzacției

Ultimele noutăți

Compare listings

Comparaţie

Înainte să fi lucrat în sectorul imobiliar, membrii echipei noastre au activat și în alte domenii. Experiența dobândită în anteprenoriat, în domeniul serviciilor sau în vânzări și marketing se adaugă competențelor imobiliare și ne întărește convingerea că putem contribui la creșterea gradului de profesionalism în domeniu. Toți suntem pasionați de domeniul imobiliar fără excepție, fără îndoială ! Acest lucru ne-a adus împreună, dar ceea ce ne unește este dorința comună de a face lucrurile altfel, de a arată că interesul clienților primează și de a schimbă percepția asupra pieței de servicii imobiliare .   

Pasiunea noastră face ca serviciile noastre să se bazeze pe valori concrete, pe corectitudine și profesionalism, respect și seriozitate față de client, pentru care ne dorim în primul rând să fim un partener de încredere, un consilier avizat, un prieten.

Fiecare client este unic! Noi încercăm să găsim întotdeauna soluții, pentru că știm: ”un client mulțumit este cea mai bună promovare pentru noi” !