Contact

Ne poți trimite un mesaj simplu și rapid, completând formularul de contact. Vom reveni cu un răspuns către tine în cel mai scurt timp.

Vezi politica de confidentialitate

CAPTCHA image

Informatii de contact:

Prestige Imobiliare

Str. Nojoridului Nr 2B
Oradea, Bihor
 
Secretariat: 0790 340 000
 
Sugestii si Reclamatii: 0720 340 000
 

Program
Luni – Vineri: 09:00 – 19:00

Adresa: Str. nojoridului Nr 2BB Oradea, Bihor – Catre locatie

Compare listings

Comparaţie

Înainte să fi lucrat în sectorul imobiliar, membrii echipei noastre au activat și în alte domenii. Experiența dobândită în anteprenoriat, în domeniul serviciilor sau în vânzări și marketing se adaugă competențelor imobiliare și ne întărește convingerea că putem contribui la creșterea gradului de profesionalism în domeniu. Toți suntem pasionați de domeniul imobiliar fără excepție, fără îndoială ! Acest lucru ne-a adus împreună, dar ceea ce ne unește este dorința comună de a face lucrurile altfel, de a arată că interesul clienților primează și de a schimbă percepția asupra pieței de servicii imobiliare .   

Pasiunea noastră face ca serviciile noastre să se bazeze pe valori concrete, pe corectitudine și profesionalism, respect și seriozitate față de client, pentru care ne dorim în primul rând să fim un partener de încredere, un consilier avizat, un prieten.

Fiecare client este unic! Noi încercăm să găsim întotdeauna soluții, pentru că știm: ”un client mulțumit este cea mai bună promovare pentru noi” !