Consultanţă financiară

Prin intermediul partenerilor noștrii din domeniul bancar îți oferim soluția potrivită de finanțare în vederea modernizării, construirii sau cumpărării de imo-bile, achiziției de terenuri sau pentru dezvoltări imobiliare, fie că este vorba despre credite Prima Casă, ipotecare, imobiliare sau de nevoi personale.

Serviciile financiare se adresează atât persoanelor fizice cât și juridice pentru alegerea unei soluții de finanțare optime.

Persoane fizice

Credite de nevoi pesonale

Refinanțarea creditelor de nevoi personale

Credite pentru cumpărarea sau construirea de locuințe

Credite pentru achiziția de terenuri

Credite pentru construcția de imobile

Credite pentru refinanțarea unor credite existente

Persoane juridice

Credite pentru investiții imobiliare, achiziții imobile rezidențiale, sedii, birouri, hale, terenuri etc.

Credite pentru dezvoltări imobiliare, în vederea construirii de blocuri, clădiri de birouri, spații comerciale sau ansambluri imobiliare.

Ultimele noutăți

Compare listings

Comparaţie

Înainte să fi lucrat în sectorul imobiliar, membrii echipei noastre au activat și în alte domenii. Experiența dobândită în anteprenoriat, în domeniul serviciilor sau în vânzări și marketing se adaugă competențelor imobiliare și ne întărește convingerea că putem contribui la creșterea gradului de profesionalism în domeniu. Toți suntem pasionați de domeniul imobiliar fără excepție, fără îndoială ! Acest lucru ne-a adus împreună, dar ceea ce ne unește este dorința comună de a face lucrurile altfel, de a arată că interesul clienților primează și de a schimbă percepția asupra pieței de servicii imobiliare .   

Pasiunea noastră face ca serviciile noastre să se bazeze pe valori concrete, pe corectitudine și profesionalism, respect și seriozitate față de client, pentru care ne dorim în primul rând să fim un partener de încredere, un consilier avizat, un prieten.

Fiecare client este unic! Noi încercăm să găsim întotdeauna soluții, pentru că știm: ”un client mulțumit este cea mai bună promovare pentru noi” !