În baza unui contract de administrare încheiat între agenție și proprietar, agenția va întreprinde următoarele acțiuni în numele și folosul beneficiarului:​

încasarea sumelor datorate pentru plata chiriei și a utilităților de către locatari

efectuarea de plăti către furnizori (curent, gaz, etc)

transferul chiriei către beneficiar în contul acestuia

transmiterea dovezilor de plata către beneficiar (chitanțe , bonuri fiscale)

verificare periodică a imobilului în vederea menținerii acestuia în bune condiții de către locatar

asigurarea de servicii de mentenanță

gestionarea oricăror situații pe parcursul întregii perioade de administrare

alte servicii personalizate

Solicită programare

Solicită o programare completând formularul de mai jos. Noi te vom suna în cel mai scurt timp

Vezi politica de confidentialitate

CAPTCHA image

Compare listings

Comparaţie

Înainte să fi lucrat în sectorul imobiliar, membrii echipei noastre au activat și în alte domenii. Experiența dobândită în anteprenoriat, în domeniul serviciilor sau în vânzări și marketing se adaugă competențelor imobiliare și ne întărește convingerea că putem contribui la creșterea gradului de profesionalism în domeniu. Toți suntem pasionați de domeniul imobiliar fără excepție, fără îndoială ! Acest lucru ne-a adus împreună, dar ceea ce ne unește este dorința comună de a face lucrurile altfel, de a arată că interesul clienților primează și de a schimbă percepția asupra pieței de servicii imobiliare .   

Pasiunea noastră face ca serviciile noastre să se bazeze pe valori concrete, pe corectitudine și profesionalism, respect și seriozitate față de client, pentru care ne dorim în primul rând să fim un partener de încredere, un consilier avizat, un prieten.

Fiecare client este unic! Noi încercăm să găsim întotdeauna soluții, pentru că știm: ”un client mulțumit este cea mai bună promovare pentru noi” !